Informatii si taxe

Pentru a deveni membru INBA ROMANIA este obligatoriu ca orice sportiv sa citeasca si sa semneze declaratia pe propria raspundere, aceasta fiind una din conditiile de baza. Dupa citirea si semnarea declaratiei pe propria raspundere aveti obligatia achitarii unei taxe de membru in valoare de 110 lei . Copiii pana in 15 ani vor plati o taxa in valoare de 75 lei. Aceasta se achita o singura data pe an si intr-o singura transa, prin transfer bancar sau depunere numerar in contul ASOCIATIEI NATURAL BODYBUILDING & FITNESS INBA – RO26BTRLRONCRT0433569401, cu specificatia – taxa de membru.
Dupa aceasta, intrati pe site-ul INBA ROMANIA la sectiunea INREGISTRARE MEMBRU si urmati toti pasii pana la finalizarea inregistrarii. In cazul in care nu va descurcati, puteti intra la sectiunea AJUTOR, si aveti la rubrica –Inregistrare membru- un video demonstrativ care va prezinta toti pasii care trbuie urmati. Orice membru are obligatia sa cunoasca si regulile de inregistrare care sunt prezentate pe site. In momentul in care toate conditiile inregistrarii au fost indeplinite, contul dumneavostra de membru va fi activat, iar in termen de 14 zile veti primi la adresa indicata cardul de membru INBA ROMANIA. Acesta este valabil un an calendaristic si este obligatoriu pentru a participa la orice competitie organizata de INBA.
Daca doriti sa participati la competitiile internationale, pe langa cardul de membru INBA ROMANIA, mai aveti nevoie de un card INBA EUROPE. Pentru procedura va rugam sa ne contactati.
La competitiile organizate de INBA, este posibil, pe langa taxa de inscriere sa mai platiti si o suma pentru testul doping.

card